Melinda – Mindig idegese vagyok !

Mindig idegese vagyok veszekszek hamar fel idegeskedk es nugtalan…

4 Responses to Melinda – Mindig idegese vagyok !

 1. Orvos says:

  Kedves Melinda, ennek lehet oka a kimerultseg, de okozhatjak olyan problemak is, amelyekkel nap, mint nap szembesul, munkahely, anyagi problemak, meg nem oldando helyzetek, de ezen az ember tul kell tegye magat es ennek erdekeben kerhet segitseget. Sajat magunk kell uralkodnunk helyzetunkon ,s amikor ez mar nekunk nem megy sajnos csak az orvos nyujthat segitseget es ezt el is kell fogadjuk. En azt ajanlom szedjen vitaminokat, a legjobb ha ezt injekcio formajaban teszi, mert jobb hatasa van es probaljon valtoztatni eletvitelen, hogy ezzel sajat magan es masokon is segitsen, mert a stressz az eletben soha nem old meg semmit. S ha netalan ez sem hoz jo eredmenyt, akkor fontos felkeresnie egy szakorvost, hogy a megfelelo kezelest megkapja, mert a stressz mas betegsegek kialakulasaban is nagy szerepet jatszik, cukorbetegseg, vernyomas, szivproblemak, psziches betegsegek, almatlansag, faradtsag, rossz kozerzet, ingerlekenyseg, stb,es ezek csak tovabb fokozzak a jelenlegi csaladi vagy egeszsegi problemakat.

 2. GALFALVI KINGA says:

  EN A TERHESEG GATLOT SZERETNEM MEGKERDEZNI HOGY MIT JAVASOLNAK , A MESZAJ ELKOTESET VAGY SRIRAL?

 3. Boros Péter says:

  Tisztelt Doktor Úr!

  Olyan október körül arra ébredtem munkába menet hogy rosszul vagyok ver a szívem és nem kapok levegőt!Elmentem kivizsgálásra. Voltam kardiológusnál ott tettek rám 24 órást, terheléses EKG és szívultrahangon!Semmit nem találtak!Majd elküldtek vérvételre és tüdőröntgenre, mind a két helyen rendben volt minden!Utána a hasam kezdett puffadni nem volt székletem 2-3 hétig csak nagyon kevés!Meg ultrahangozták a hasam ott is minden rendben volt!Majd elmentem maszek úton megtükröztetni a gyomrom és a vastagbelem is!Ott sem találtak semmit….Most a székletem mennyisége normális csak a színe cseppet fakó és kicsit sárgás, sokszor szúr a bal oldalamban a hónaljam alatt és néha-néha elkap egy kis émelygés, rosszullét!Mi lehet az oka?Milyen vizsgálatra menjek?Nagyon szépen köszönöm válaszát!

 4. Szeghalmi Eva says:

  Tisztelt Doktor Ur!
  73 éves vagyok, kűlönösebb panaszom a makula degeneráciön s halláscsökkenésen kivűl nincs.Vérnyomásom általában 147/85-110-ig.
  Az idén másodjára fordult elő velem, hogy felkelés után, a fűrdőszobába menet 4-5 lépés után bizsergést éreztem a lábomban, elgyengűltem, s nem tudtam felemelni a lábam, hogy tovább mehessek.Nagy erőfeszitéssel elvonszoltam magam egy pár lépésre lévő ágyig, s pár másodperc után elmult ez az ijjesztő rosszullét.Mi okozhatja?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Gazduire Web Claus