Marika

Kedves Doktor

A sogorom mar 4 honapja kuzkodik egy rejtejes borkiutessel, amit fertozesnek diagnosztikaltak, olyan volt eloszor mintha holyagos himlos lett volna. Az analizisei fertozest mutattak ki a szervezeteben ajanlottak neki, hogy az epekoveit vetesse ki, ez meg is tortent a napokban, de a kiutesek ujra jelentkeztek.Alergiara kap most injekciot, de a foltok nem igen huzodtak vissza. Milyen analizist kellene meg elvegeztetnie, hogy kideruljon vegre hol a fertozes a szervezeteben es mitol kapta, na persze azt is foleg, hogy milyen kezelest kell beiktatni a gyogyulas erdekeben.

Halasan koszonom.

One Response to Marika

  1. Orvos says:

    Kedves Marika,a borkiutesnek tobb oka is lehet.Okozhatja belfereg, giliszta, de sok esetben allergia is.Hogy mi okozza az allergiat azt csak teszt eredmenyevel lehet kimutatni (allergiateszt).Vannak allergiak, amelyeket nehez kezelni, folyton elojonnek, kezelesre nem nagyon reagalnak, nehezen mulnak.Ilyenkor a betegnek dietaznia kell, nem ehet fuszereset, sosan, eros, zsiros, nehezen emesztheto eteleket, mert azok is lehetnek az allergia okozoi.Elosszor vegezzen el egy allergia tesztet, aztan az eredmeny fuggvenyeben fog kezelest kapni.Ha pedig nem allergiarol van szo, akkor az ellene adott gyogyszerek feleslegesek.

    Vereredmenyek is kimutatjak az allergia ,sot a belfergek jelenletet is,nem tudom milyen vizsgalatokat vegeztek a sogoran ,ennek kideritese erdekeben konzultaljon a kezelo orvosaval,s a kezeleseket is csak o hatarozhatja meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Gazduire Web Claus