Kitti – Fogyókúra Forte

Azt szeretném kérdeznihogy fogyni szeretnék és az ismerőseim ajánlottak egy gyógyszert : Fogyókúra Forte. Érdeklődni szeretnék hogy van-e ennek valami káros mellékhatása vagy esetleg ön tudna valamit ajánlani 21 éves vagyok 166cm 92 kg.

One Response to Kitti – Fogyókúra Forte

  1. Orvos says:

    Elosszor is azzal kezdenem, hogy a fogyas egy nagy elhatarozas es ambicio kerdese. Amikor az ember elkezd fogyokurazni azt vegig is kell csinalnia az egeszsege es a normalis testsulya erdekeben. Ugye tobbfele modszer letezik, gyogyszerek, dietak. Az emberek sok esetben elkovetik azt a hibat, hogy fogyas helyett inkabb kinozzak magukat, a fogyokura egy hosszadalmas folyamat, amely rendszeres odafigyelest kovetel es ovatossagra int.Leteznek gyogyszerek, teak fogyokurara, viszont ezek nem minden esetben segitenek.Vannak ugyanis gyogyszerek,amelyeknek karos mellekhatasaik vannak es mivel mindenki azt akarja, hogy rovid ido alatt szabaduljon meg felesleges kiloitol a megengedettnel tobb gyogyszert szednek, a taplalkozasrol viszont lemondanak, ezzel pedig azt erik el hogy legyengulnek, viszont rovid ido alatt visszahizzak a leadott kilok ketszereset. Az kivant testsulyt egeszseges taplalkozassal is el lehet erni. Egy nutricionista tudna ebben legtobbet segiteni, de mar egy atlag ember is tisztaban van azzal, hogy milyen etrendet kell beiktatni ennek erdekeben.

    Az edessegek, lisztfelek, edes uditok, tartositoszeres elelmiszerek, a rendszertelen etkezesek, ezek mind az elhizas okai.En csak annyit tudok mondani, hogy ez az egesz a fejben dol el es inkabb elj egeszseges fogyokurat, mert annak nagyobb eredmenye van. Tanacsot lehet kerni, viszont ami igazan fontos, hogy te is akard.Sport, rendszeres etkezes,sok zoldseg, gyumolcs, tejtermek, husfelek, ezeket mind eheted, de mertekkel, sokszor de keveset. Holnaptol tegyel igy, s ha jo eredmenyed lessz, jelezz vissza.

    Egy keves informacio es bemutato az egeszseges fogyokuraval kapcsolatban talan segithet. http://gyogyito-doktor.hu/hogyan-fogyokurazzunk-egeszsegesen/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Gazduire Web Claus