Kerdezd az orvost

orvos

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

7 Responses to Kerdezd az orvost

 1. Melinda says:

  Az iskolában rajz órán csendéletet kellet rajzolni. Egyik osztálytársam az utolsó padból az arcom jobb oldalára dobott egy érett grapefruitot (első padban ülök). Nagyon fáj a fejem,szédülök,kissé dagadt a jobb oldalam és érzékeny vagyok a fényre. Anyukám szerint lehet agyrázkódásom van. Menjek vele orvoshoz még ma vagy várjak vele hátha elmúlik?

 2. Csaba says:

  Üdvözlöm!
  Pár napja pakoltam a lakásunkban és ott leesett és összetört egy régi tv,amiből szállt egy kis por. Az interneten tudtam meg,hogy ez berillium por volt. Vigyáztam,de szerintem akaratlanul is belélegezhettem egy kicsit belőle,mivel részben zárt térben történt. Rögtön kitakarítottam és fel is porszívóztam.
  Azt szeretném kérdezni,hogy ekkora mennyiségben okozhat-e ez nekem gondot,illetve,ha picit belélegeztem akkor kb mikorra ürül ki a szervezetemből?
  Semmiféle tünetem nincs,jól érzem magam,csak kíváncsi vagyok.
  Köszönöm a válaszát!
  Üdvözlettel: Csaba

 3. Csaba says:

  Üdvözlöm!
  Közben megválaszolták a kérdésemet,
  ezért már nem aktuális.
  Köszönöm!
  Üdvözlettel: Csaba

 4. Bianka says:

  Üdvözlöm.
  A panaszom a következő: Ganglion ciszta alakult ki jobb kezemen, csukló tájékon. Elsőre nem fájt, de amint kezdett növekedni, egyre kényelmetlenebb volt, a mozgást is nehezítette. Elmentem orvoshoz, ahol leszívták a benne lévő zselatinszerű anyagot, de nem sokkal később sajnos megint nőni kezdett. Egyre inkább fájt, mígnem be nem ütöttem, és eltűnt. Nem sokkal később viszont, azt hiszem megerőltethettem a kezem, és azóta mindenféle mozgatásra fáj, és bár nem nagy, de látszik, hogy ott van a kezemen. Nem tudok semmit sem csinálni vele, ugyanis annyira fáj. Kenem kenőccsel, de nem igazán érzem a hatását, pedig két-három hete, naponta 2-3-szer.. Olvastam utána, és azt írták, hogy fájdalom, és/vagy többszörös kialakulás esetén a műtét indokolt, viszont én félek tőle, mert rendőrnek készülök, és nem tudom, hogy a felépülési idő után számíthatok-e panaszra.
  Az lenne a kérdésem, hogy a műtét akkor valójában milyen esetben indokolt, mi tévő legyek, illetve ha számíthatok, akkor milyen panaszra, és ha műtenek, ugyanúgy terhelhetem a kezem, mint a kialakulása előtt?
  Köszönettel, Bianka.

 5. Barabra says:

  Azzal a kérdéssel fordulok önhöz , hogy nekem volt két balesetem az elmúlt években. Egy boka törés ahol ha jól tudom az ugrócsont sérült és egy késelés ahol ha jól emlékszem és jól tájékoztattak a járóideg sérült.
  Magassarkút egyáltalán nem tudok hordani mert ha egy kicsit is megemelkedik a sarjam a földtől kinyelik a bokám , a nagylábujjam nem igazán tudom mozgatni de együtt az összes lábujjam nagy nehezen egy keveset igen. Maga az egész lábam vékonyabb is egy két centivel és terhelni sem tudom úgy mint a másikat. Maga szerint lehet ezzel még kezdeni valamit? Műtét vagy más megoldással?

 6. Üdvözlöm azt szeretném kérdezni hogy gyakran fáj a derekam medence csontom és a lábszárám mitől lehet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Gazduire Web Claus