JOLI – Gerincservvel

Szep jo napot,

Eloszor is azzal kezdenem,hogy 2szer voltam mutve gerincservvel. Eloszor 25 majus 2012 aztan kiujult a servem es januar 15-en 2013-ban megint megmutottek.Most jol erzem magam,nem faj sehol de a labamban a bokam alatti reszben zsibadast erzek mindig.A masodik mutet ellott tornasztam,eliptikus bicikliztem,akupunktura jartam azt remelve ,hogy nem kell masodikszor megmutetnem magam. A kerdesem az lenne ,hogy mikor foghatok neki megin tornaszni,biciklizni de hogy ne tegyek rosszat magamnak. Egyaltalan milyen fizikai munkat vegeszhetek ? Nem tudok mar agyban ulni.
Koszonom a valaszukat.

Tisztelettel
Mihaly Jolan
Marosvasarhelyrol

2 Responses to JOLI – Gerincservvel

  1. Orvos says:

    Kedves Jolan az on eseteben a nagy fizikai munkat kerulnem,emeles, megterhelo hazimunka stb. ezeket mellozni kell, a tornarol pedig annyit, hogy csak a szakorvos altal indikalt mozgasokat vegezheti, es hogy mikortol es meddig azt a jelenlegi allapota hatarozza meg, hiszen ebben az esetben gyogytornarol van szo, amit szakember tanit , aztan a beteg sajat maga alkalmazza megfeleloen.A zsibbadassal kapcsolatban meg annyit, hogy mivel hatgerinc problemaval lett mutve ezek a tunetek gyakoriak lehetnek,egy idore megszunhetnek, ez allapottol is fugg.Barmilyen problema eseten errol a szakorvosnak is tudnia kell, hogy megfelelo kezelesben reszesuljon es elkerulje a komplikaciokat.

  2. Dobos Zsuzsanna says:

    Szép estét!
    Kérdésem az lenne, hogy miért nem adnak a pajzsmirigy betegségben szenvedőnek vízhajtót? Aulműködés miatt L-Thiroxint szedek, de egy hónap után is iszonyatos mennyiségű víz van a kötőszövet között. Emiatt elég rossz a közérzetem. Köszönettel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Gazduire Web Claus