Gerinc problema…

Üdv! Időnként előfordul, hogy tarkó tájon egy pontban hirtelen forróságot érzek, és elkezd zsibbadni a fejem bal része egészen a nyelvem hegyéig. Ilyenkor pár pillanatig nem tudom mozdítani a fejemet. Az arcomat nem érinti. A véreredményeimmel sosem volt gond.

Legutóbb a biztonsági övet akartam becsatolni, és mikor odafordultam érte, akkor történt. Lehet, hogy a hirtelen mozdulat miatt volt, vagy ezt esetleg meg kellene nézetni?

Válaszát előre is köszönöm.

2 Responses to Gerinc problema…

 1. Orvos says:

  Egy neurologiai problema nem minden esetben valtoztatja meg a laboratoriumi kepet, itt lehet szo egy gerinc problemarol, zsibbadas a rossz verkeringes miatt, hirtelen mozdulattol izomhuzodas. Menjen el egy neurologushoz es a tunetek alapjan fogja meghatarozni a tovabbi vizsgalatokat es kezeleseket.

 2. Erzsi says:

  Jó napot!
  A következő problémával fordulnék Önhöz;
  Múlt hónapban MRI vizsgálaton voltam, ahol megállapították, hogy gerinccsatorna szűkületem van, a 3-as, 4-es csigolyámnál. A műtét még nem javasolt, tanácsolták, vegyünk denevérpadot, amit egy egészségügyi boltban meg is vettünk.
  Azt szeretném kérdezni, hogy árthat-e a használata? Mert a masszőr ismerősöm azt mondta, hogy többet árt, mint használ az én esetemben.
  Mi erről a véleménye, mint hozzáértőnek?
  Illetve csak masszírozás után lehet-e használni?
  Válaszát előre is köszönöm,
  Tisztelettel, Erzsi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Gazduire Web Claus